Välkommen till Land Auktioner med enbart fabriksnya produkter!OBS! Auktionen är stängd och det är därför inte möjligt att lägga något bud.

Luft/vatten -värmepump till panna, ackumulatortank

 
http://auktion.land.se/img/object/6330/4412bdd78f4b90bbd7808b0a950e6c11.png

Bonus Air 10  Luft/vatten -värmepump

till panna, ackumulatortank är utvecklad och testad i Norrland under strängt klimat i 5 års tid. Bonus Air 10 har en nominell maximal uteffekt på 10 kW och täcker de flesta fastigheter från 80-200 m².

Leverantören har för den här produkten begärt ett reservationspris på 30 000 kr. 2 budgivare köpa för sitt högsta bud under förutsättning att budet är 30 000 kronor och högre.  

Värde: 43 000 kr. Hur mycket bjuder du?
Frakt tillkommer med 1 000 kronor.

Bonus Air 10 är tillverkad med den senaste teknologin i de mekaniska komponenterna. Den har även ett sofistikerat programstyrt optimeringssystem för bästa prestanda. Denna kombination ger ett effektivt uppvärmningssystem med en värmefaktor upp till 4,52. Bonus Air 10 är byggd för lång livslängd och säker drift.

Alla värmepumpar med dess komponenter är testade innan de lämnar fabriken och de är förprogrammerade för snabb och säker installation.
Värmepumpen är konstruerad som en så kallad MonoBlock. Detta innebär att alla komponenter är inbyggda i utedelen. Detta gör den mycket enkelt att installera utan krav på en certifierad kyltekniker.

Alla komponenter till Bonus Air 10 har långtidstestats vid test och utvecklingscenter i Kiruna.

Vi lämnar sannolikt en av marknadens bästa garantier. Det förutsätter dock en lagenlig och dokumenterad installation: 10 år på kompressor och 3 år på värmepumpsfunktionen.

Om Baxi: 
I snart tre decennier har våra pannor värmt svenska hem. För oss på Baxi går miljö och service hand i hand. Att välja ett värmesystem från Baxi är ett smart val som värnar om miljön för framtida generationer.

Vi på Baxi levererar produkter inom värme och uppvärmning - vedpannorpelletspannorpelletskaminerbraskaminer och solpaneler. I vårt klimat uppe i norr är pålitlig värme ett måste i varje boende. Med produkter från Baxi kan du alltid känna dig trygg att du har effektiva, miljövänliga och pålitliga värmeprodukter. Värme och trygghet är också värdeord som genomsyrar hela vårt arbetssätt och vår attityd mot våra kunder.

http://auktion.land.se/img/object/6290/fd84a8efa6d6f41dc2debce72287c4dc.png

Väkommen till Baxi http://www.baxi.se/

Bilder

Klicka på bilderna för att se en större version.


Avslutades

2017-01-19 21:15

Vinnande bud

33 500 kr

Läs mer om:

Lands Nyhetsbrev

Gör som 29 000 andra - få tips om nyheter, inspiration, mat & vin direkt till din e-post!

Missa inga nyheterGratis

När jag fyller i formuläret godkänner jag LRF Medias regler om lagring av uppgifter.