Välkommen till Land Auktioner med enbart fabriksnya produkter!OBS! Auktionen är stängd och det är därför inte möjligt att lägga något bud.

Oscarsrevyn, 4 biljetter

 

Välkommen till Oscarsrevyn som firar 110 år med en nyskräddad lyxrevy. En glittrande, galen, glamourös och generös show 

På scen briljerar själva gräddan av nöjes-Sverige. Robert Gustafsson, Sanna Nielsen, Dan Ekborg, Vanna Rosenberg, Rachel Mohlin och Kim Sulocki.

Nya spännande konstellationer i oväntat flämtande kombinationer – storstilat inramade av en briljant ensemble och pampig orkester.

Vi bjuder på en revy fylld av härlig humor, gapskratt och leenden, tänkvärt och värmande, helt och halvgalet, glittrande glamour, musik och sång i alla dess krumbuktiska och ljuvliga former, dans och icke dans

Vi har lyckats få tag i riktigt bra parkettbiljetter till populära Oscarsrevyn.

Bjud på 4 st. biljetter parkett a 745 kronor. Värde: 2 980 kr.
Datum: 4 biljetter till söndag 5 februari kl. 15.30

Hur mycket bjuder du?

Klicka nedan för att se ett smakprov från föreställningen:
" />

http://auktion.land.se/img/object/6309/46e76910a360e3f130fd439a9f672f2e.jpg
Oscarsrevyn är en jubileumsföreställning du måste se!

Oscarsteatern i Stockholm fyller 110 år och drar på sig feststassen – en lyxigt gnistrande och helt nyskräddad revy!

På Oscarsteatern upplever du glittrande stjärnor, sprittande dansare och fnittrande musikanter som står och stampar i kulissen av lustfylld längtan efter att få dela 2016 års stora nöjeshändelse med dig: En kväll av gapskratt, skönsång och glänsande showglädje – helt enkelt underbar underhållning med Oscarsrevyn

På scen briljerar själva gräddan av nöjes-Sverige – sex av våra absolut främsta entertainers i dag: Robert Gustafsson, Sanna Nielsen, Dan Ekborg, Vanna Rosenberg, Rachel Mohlin och Kim Sulocki. Nya spännande konstellationer i oväntat flämtande kombinationer – storstilat inramade av en briljant ensemble och pampig orkester.

Bakom Oscarsrevyn står rutinerade revyräven Calle Norlén som huvudförfattare och succéregissören Edward af Sillén, landets hetaste showmakare just nu.

Efter elva guldkantade decennier hänger den anrika teatern Oscarsteatern i Stockholm nu tillfälligt in musikalerna och komedierna i garderoben och svidar om till den enda sanna kalaskostymen för ett glädjens hus: En klassiskt påkostad, modernt nyskriven – och riktigt rolig revy.

Vi hoppas att du vill vara med och fira! 

Bilder

Klicka på bilderna för att se en större version.


Avslutades

2017-01-20 20:45

Vinnande bud

1 425 kr

Läs mer om:

Lands Nyhetsbrev

Gör som 29 000 andra - få tips om nyheter, inspiration, mat & vin direkt till din e-post!

Missa inga nyheterGratis

När jag fyller i formuläret godkänner jag LRF Medias regler om lagring av uppgifter.